fbpx

Herfstdegustaties

Op 22 oktober is de herfst begonnen. Een seizoen van vallende bladeren, regenbuien, koelere temperaturen en een knapperend haardvuur om rustig te genieten. De herfst is dan ook het seizoen van de feesten : Allerheiligen, Allerzielen, Wapenstilstand, Halloween, Thanksgiving, Sint-Maarten en Sinterklaas. En feesten vragen altijd om lekker eten vergezeld van lekkere wijn. 

Je bent dus van harte welkom op onze degustatiedagen waarbij de nadruk zal liggen op “herfstwijnen”.

Zoals gewoonlijk zal het een mix zijn van nieuwe aanwinsten en klassiekers uit de Balkan, de Kaukasus, Libanon, Oostenrijk, Slovakije en de Staat New York. 

We gaan voor het eerst ook enkele food pairing sessies inlassen : er komen nog 2 sessies “chocolade en wijn” en 3 sessies “wijn in combinatie met seizoensgebonden producten geïnspireerd door de wereld”. 

De chocolade pairing wordt verzorgd door Peter Messely, chocolatier en bezieler van Inspirations. Voor de food pairing sessies met seizoensgebonden wereldproducten doen we een beroep op onze dochter Joy van de Gentse deli Yvon en Agnes. 

De deelname voor de chocoladepairing bedraagt 69 €. Hiervoor krijg je een iChoc Experience Box (ter waarde van 39 €) en een professionele begeleiding bij de combinatie van chocolade en wijn. 

Voor de food pairing met Yvon en Agnes is de deelnameprijs 35 €. Naast een stukje uitleg over de principes van food pairing krijg je een 7-tal mini-gerechtjes met passende wijnen.  

De degustaties op de andere dagen blijven zoals gewoonlijk kosteloos. 

We proeven nog op volgende data :      
– donderdag 28/10 (19-22 u)
– vrijdag 29/10 (19-22 u) : chocolade pairing met Inspirations
– zaterdag 30/10 (15-19 u) : chocolade pairing met Inspirations
– vrijdag 5/11 (19-22 u)
– zaterdag 6/11 (15-19 u) : food pairing met Yvon en Agnes
– zondag 7/11 (15-19 u)
– vrijdag 19/11 (19-22 u)
– zaterdag 20/11 (15-19 u) : food pairing met Yvon en Agnes
– zondag 21/11 (15-19 u) :  food pairing met Yvon en Agnes

Adres : Bosstraat 6 – 9840 De Pinte 

We beperken het aantal deelnemers voor iedere sessie tot maximum 12 personen. 
De chocolade pairing sessies gaan enkel door indien minimum 10 personen zich inschrijven.

Gelieve je vooraf in te schrijven (patrick.dhondt88@outlook.com). Om organisatorische redenen vragen we voor de 6 food pairing sessies ook vooraf over te schrijven op het rekeningnummer BE 05 7380 2051 1175van Magic Boxxx bv met als mededeling “chocolade pairing” of “Yvon en Agnes pairing”, het aantal personen en de gekozen datum.  

Schrijf je snel in : volzet is volzet !

Tot heel binnenkort !